Inaktiv platsannons

Housekeeping Manager, Downtown Camper by Scandic, heltid i Stockholm

Housekeeping manager - stolt över att leda friska, starka och glada... På Downtown Camper by Scandic har vi en stark önskan och driv att bry oss om varandra och vår miljö. Som Housekeeping Manager hos oss på Downtown Camper by Scandic...

Om tjänsten

Housekeeping manager - stolt över att leda friska, starka och glada kollegor

På Downtown Camper by Scandic har vi en stark önskan och driv att bry oss om varandra och vår miljö. Som Housekeeping Manager hos oss på Downtown Camper by Scandic kommer du ingå i ett glatt team. Du kommer rapportera till Executive Housekeeping Manager som kommer vara din närmsta chef.

Som Housekeeping manager är du en lagspelare som drivs av att utveckla och skapa bra förutsättningar tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i servicebranschen och har en god känsla för service, vill bidra till en glädjefylld arbetsmiljö och vara med och ändra våra gästers syn på vad bra hotellupplevelser är. Du är trygg och prestigelös- hos oss ser inga dagar likadana ut och det är ju just det som gör det så spännande!

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Tycker det är spännande med siffror och budget
  • Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
  • Van att röra dig i datamiljö
  • Frisk, stark och glad kollega

Det är meriterande om du har ledarerfarenhet med personalansvar.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Downtown Camper by Scandic!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)