Inaktiv platsannons

Projektledare Installationsverksamhet - Dalenbergs El & Maskinteknik AB i Jordbro

Om tjänsten

Dalenbergs företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi har förstärkt vår kompetens och kapacitet inom installations- och lågspänningsområdet genom förvärv av Dalenbergs El & Maskinteknik, ett helägt dotterbolag inom affärsområdet Installationstjänster. Inom detta nya segment ska vi utföra små och stora projekt inom installationstjänster av elektrisk utrustning med lågspänning. Det kan handla om personer som behöver hjälp med att montera vägguttag, strömbrytare, solceller laddboxar etc till industrier som behöver få allt elektriskt installerat, från montering av belysning och vägguttag till kompletta maskininstallationer.

Vi fortsätter nu expansionen och behöver därför anställa en projektledare. Trivs du i en entreprenöriell miljö och vill vara med och fortsätta bygga upp verksamheten och leda det dagliga arbetet? Då är du kanske den vi söker.

Din roll som Projektledare
Det huvudsakliga arbetet innebär att räkna fram och kommunicera offerter till kunder. Det dagliga arbetet innebär också till en stor del att styra och leda medarbetare och underentreprenörer som arbetar ute i fält. Du tar fram och föreslår tekniska lösningar och specifikationer.

Du får ansvar för ekonomiskt prognosarbete, resursplanering, samordning av tidplaner, målstyrning, rapportering, riskhantering och upphandling. Projektledaren ansvarar också för att kvalité, arbetsmiljö och måluppföljning sker enligt lagar och policys. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Dalenbergs El & Maskinteknik.

Dina kvalifikationer som Projektledare
Vi söker dig som har:
- teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskola, gärna inom installation
- några års erfarenhet av att arbeta som projektledare
- en bakgrund inom el-installationer i service- och projektform
- erfarenhet av att kalkylera jobb, stora som små

Det är meriterande om du har god kännedom om entreprenadjuridik och erfarenhet inom solceller. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du bra på att driva ditt arbete framåt självständigt och effektivt, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kunder, kollegor, sakägare, leverantörer, entreprenörer och myndigheter. Särskilt viktigt för oss är att du har ett affärssinne och är resultatinriktad. Du är strukturerad, samarbetar väl och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har erfarenhet gällande styrning och uppföljning av arbetsmiljö, miljö, säkerhet och kvalitet.

Placeringsort: Jordbro

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)