Inaktiv platsannons

Produktägare Kundservice i Stockholm

Vattenfall Kundservice söker en Produkt...   Vattenfall Customer Service är en Nordisk organisation inom Vattenfallkoncernen som ser till att 1,5 miljoner kunder får en service i världsklass. I vår svenska verksamhet finns...

Om tjänsten

Vattenfall Kundservice söker en Produktägare
 
Vattenfall Customer Service är en Nordisk organisation inom Vattenfallkoncernen som ser till att 1,5 miljoner kunder får en service i världsklass. I vår svenska verksamhet finns ca 350 medarbetare i Stockholm och Umeå som arbetar för att skapa en enkel lösning för över en miljon kunder. Våra kunder består av privatpersoner, energibolag, industrier och andra företag.
Vill du vara med och fortsätta att skapa de lojalaste kunderna i Norden?
 
Huvudsyfte med positionen
Produktägaren agerar i ett eller flera agila team. Det huvudsakliga ansvarsområdet är att prioritera i teamens utvecklingsbacklog för att ge förutsättningar att leverera största möjliga värde genom effektiva lösningar för såväl verksamheten som kunderna. Rollen ställer stora krav på förmågan att planera, styra och prioritera inom det egna ansvarsområdet. I rollen ligger inget formellt ledaransvar men däremot ett stort ansvar att förmedla, förklara och entusiasmera sin omgivning. Produktägaren rapporterar till chefen för Operation Support och sitter med i enhetens ledningsgrupp. Du samarbetar tätt med Total Product Owner, andra Produktägare, Key account managers, Scrum Masters och linjechefer.
 
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
• Kommunicera verksamhetens vision och affärsplan till teamen
• Säkerställa att teamen har relevant information och förutsättningar att lösa sin uppgift
• Prioritera teamets backlog.
 
Kvalifikationer:
• Relevant akademisk utbildning, gärna med tonvikt på agila arbetsmetoder
• Flera års erfarenhet av att arbeta med utveckling av organisationer eller system med agila arbetsmetoder, gärna i rollen som Agil Coach, Product Owner och/eller Scrum Master
• Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
 
Personliga egenskaper:
Du kännetecknas av din analytiska förmåga, ditt driv, din tydliga kommunikation och din övertygelse om att bättre resultat skapas tillsammans med andra. Dina aktiviteter, rekommendationer och beslut baseras alltid på vad som skapar bäst värde för helheten.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Placering: Umeå
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)