Inaktiv platsannons

Blivande Beredare till Vattenfall Services - Västra & Södra Sverige i Borås

Om tjänsten

Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida beredare? Efter sommaren startar Vattenfall Services ett program för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som projektledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete och studier varvas för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services.

Vi förstärker nu verksamheten med 20 drivna och engagerade beredare över hela landet! En del av våra beredare kommer att vara placerade på någon av våra etableringar i Västra och Södra Sverige. Vattenfall Services erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som innebär utveckling för dig.
 
Vad gör en beredare?
Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Tjänsten innebär att du ska bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, alltså både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer.

I rollen ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du ska även ta fram underlag för offerter och anbud. Här förväntas du aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som idag arbetar som tekniker inom el och har en el-teknisk utbildning eller så kommer du från en nyligen avslutad ingenjörsutbildning på yrkes- eller högskolenivå, gärna inom elkraft. För att trivas som beredare krävs det att du är en driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i en resultatorienterad verksamhet, hög serviceanda är viktigt och du är en person som ser möjligheter istället för problem. 

Utöver din grundläggande erfarenhet och/eller utbildning är det meriterande om du har projektörskunskap, CAD-vana, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt kännedom om EBR. Vi kommer satsa på att utbilda dig inom dessa områden. Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)