Inaktiv platsannons

CE-chaufför 2019 Dagab Jordbro

Om tjänsten

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Beskrivning

 

CE-Chaufför 2019, Dagab Jordbro

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 

Till vårt distributionslager i Jordbro söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför 2019. Du kan förvänta dig ett jobb med bra körningar och få stopp, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen. Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Medarbetaren tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats. Tjänsten avser provanställning 6 månader. Tillträde enlig överenskommelse. Arbetstider är måndag-fredag, dag- och kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma.  Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

 

Det här förväntar vi oss


Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år. Truckkort är meriterande men inget krav då vi utbildar vår personal. Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande. 
CE-behörighet är ett krav.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Erfarenhet och kunskaper

 

Erfarenhet från tidigare chaufförsyrke/lagerarbete är meriterande.

 

Kompetenser:

 

Samarbete

Kundfokus

Struktur och Planering

Initiativkraft

 

 

Utbildning och certifikat

CE-behörighet.


Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis