Inaktiv platsannons

Extra CE Chaufför i Jönköping

Om tjänsten

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu sig som trivs med ett fartfyllt och spännande arbete.  Som chaufför består din huvuduppgift i att leverera varor till våra kunder. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen. Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Medarbetaren tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

Vi söker nu chaufförer som vill arbeta extra vid behov hos oss på Dagab. Vi tror att du har en annan huvudsaklig syssla men är intresserad av att arbeta extra vid behov och när det passar dig.
Tillträde enlig överenskommelse. Arbetstiderna kan variera utifrån behovet och kan vara förlagda till måndag-fredag, dag- och kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma.  Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.
 

Det här förväntar vi oss
Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år. CE-kort är ett krav.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Utbildning och certifikat

CE-behörighet


Publicerad den

04-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis