Inaktiv platsannons

Elektriker Fridhems varv och verkstäder i Huskvarna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Elektriker Fridhems varv och verkstäder. Vi vill ha din ansökan senast den 17 maj.

Vill du arbeta i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi. Verksamheten drivs i bolagsliknande form, som en resultatenhet i verket. De 70 vägfärjorna genomför årligen 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt två leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Färjerederiet ligger i framkant med en tekniskt kvalificerad och digitaliserad arbetsplats.

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Arbetsuppgifter

Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då har vi rätt tjänst för dig.

Just nu söker vi en elektriker för att stärka upp vår leverans till våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra elektriska reparationer/installationer ombord på fartyg och på landanläggningar.

Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten, körkort för personbil är således ett krav. Övernattningar på annan ort kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har som lägst elektrikerutbildning på gymnasienivå
  • har erfarenhet av styr- och reglerteknik.
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av fartyg och sjöfart
  • har motor och/eller hydraulikkunskaper

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-05-17

Publicerad den

27-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huskvarna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis