Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde till Restaurang Södra Cell, Mörrum

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde hos oss är dina arbetsuppgifter varierande men innefattas i huvudsak av kassahantering, frukost- och salladsberedning, disk och städ. Ditt stora intresse för mat tar vi för givet. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå. I din roll som restaurangbiträde kommer du arbeta i nära kontakt med våra gäster. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 %. Arbetstiden är fördelad måndag till fredag. Kvällar och helger kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer? 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt intresse för att arbeta i restaurangmiljö med mat och service. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde ser vi gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Du talar och skriver flytande svenska och trivs med att arbeta i ett team.

Om Restaurang Södra Cell
Fazer Food Services driver personalrestaurangen på Södra Cell i Mörrum. Restaurangen är öppen måndag-fredag och serverar frukost och lunch till ca 150 gäster. I verksamheten ingår även catering & vending.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Elin Holmstörm  på . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-31. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mörrum
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mörrum | Restaurang | Deltidsjobb