Inaktiv platsannons

Ledig tjänst – Sommarjobbare och extrapersonal till vårt konditori i Leksand

Om tjänsten

Nu behöver vi stärka upp vårt underbara team inför sommaren och söker dig som vill sommarjobba eller hoppa in som extrapersonal hos oss. Vi söker nya kollegor i bageriet, köket och konditoriet. 


Om oss

Konditori Siljan har en historia som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden och är ett av Leksands största besöksmål och en viktig samlingspunkt året runt. Siljans Konditori är ett klassiskt bageri och konditori med en stark lokal förankring. Vi strävar alltid efter att göra det bästa för våra kunder och servera de bästa produkterna på ett smart och hållbart sätt.


Vi söker dig som känner dig bekväm i följande

Vi vill gärna att du som söker har någon form av bageri och konditorierfarenhet, har en stark drivkraft, är snabblärd, intresserad och noggrann samt klarar av ett högt tempo.


Dina arbetsuppgifter

Beroende av vilken avdelning som du söker till ändras din arbetsbeskrivning men alla avdelningars största fokus ligger på att våra kunder ska få den bästa upplevelsen.


Arbetstid 

Enligt överenskommelse

Anställningsform

Timanställning

Lön

Enligt avtal

Konditori Siljan Leksand AB

Arbetsplats

Konditori Siljan

Sista ansökningsdag

Löpande

Ansök

Är du den vi söker? Skriv lite kort om dig själv, vad du har gjort tidigare, vad du har för erfarenheter och hur du ser på framtiden.

Skicka in ansökan till, och ange ”Jobbansökan Madde” i ämnesraden.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Leksand
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Leksand | Turism | Sommarjobb