Inaktiv platsannons

Coop Forum Härnösand - Avdelningsansvarig Frukt & Grönt i Stora Coop Härnösand

Om tjänsten

Stora Coop Härnösand söker ny medarbetare som kan det här med mat!

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker en avdelningsansvarig till varuområde frukt och grönt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innebär i huvudsak i samråd med säljchef för färskvaror ansvara för frukt och grönt.

I din roll som avdelningsansvarig ansvarar du för att kunderna möter en fräsch välskött butik med ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som avdelningsansvarig krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som avdelningsansvarig arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom frukt och grönt. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av branschen och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stora Coop Härnösand
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb