Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Privat i Norrköping

Om tjänsten

Om jobbet

Vill du vara med och bygga den mest attraktiva arbetsplatsen med de nöjdaste kunderna?

Ditt uppdrag blir att hjälpa våra kärnkunder med hela sin ekonomi och trygghet, men där fokus ofta handlar om finansiering av kundens boende. Det innebär att du deltar i en av de viktigaste och största affärerna som kunden gör. Vardagen som privatrådgivare är omväxlande och kontakten med både kunder, kollegor och mäklare/husleverantörer avlöser varandra. Du har ett starkt engagemang för att självständigt göra affärer, men också känner dig trygg i att be om råd från kollegor vid behov.

I Norrköping är potentialen stor både i bankens egen kundbas och även utanför bankens väggar.

Vårt mål är att bli den bästa arbetsplatsen med de nöjdaste kunderna. Vi är på god väg, men vill gärna ha just din hjälp på resan. På vägen kommer vi att ha fantastiskt roligt!

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Förutom att du har både Swedsec- och bolånelicens är du också en person med en självklar förmåga att ge service och som vill att dina kunder och kollegor ska lyckas. En naturlig del i ditt arbete är att självständigt ta initiativ till en kontinuerlig kontakt med våra kunder. Naturligtvis hjälper du kunderna med det de ber dig att göra, men du erbjuder också lösningar som gör deras ekonomi och möjligheter än bättre och tryggare. Du kommer till jobbet för att göra vardagen bättre för dina kunder och kollegor, med en inställning som präglas av Swedbanks grundvärderingar; Öppen, Enkel och Omtänksam.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrågivare Privat

Möjliga nästa karriärsteg
  • Premiumrådgivare
  • Biträdande Kontorschef

Varför jobba med mig? - Nicklas Fröding

Jag, Nicklas Fröding, lägger största delen av min arbetstid på att hjälpa dig som medarbetare att bli bättre. Jag är övertygad om att det är du som gör skillnaden. Om du liksom jag är övertygad om att glädje och engagemang är avgörande för att lyckas, vill jag gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)