Inaktiv platsannons

Kundansvarig Premium i Norrköping

Om tjänsten

Om jobbet

Välkommen att bli en nyckelspelare i ett lag som vill kunder och kollegor det absolut bästa!

Ditt uppdrag innebär att du arbetar med att etablera och underhålla långsiktiga, förtroendeskapande kundrelationer med de kunder som har ett större finansiellt engagemang, våra premiumkunder. Du tillhör en grupp med 3 personer som arbetar med att engagera nya och befintliga premiumkunder där fokus är att hjälpa kunden med hela sin ekonomi och trygghet. Det innebär att du har ett starkt engagemang för att självständigt göra affärer, men också känner dig trygg i att be om råd från kollegor vid behov. Du tar proaktivt kontakt med befintliga och nya kunder som har ett behov av en återkommande kontakt och relation med banken. Detta för att på bästa sätt stödja kundens ekonomiska tillväxt.

I Norrköping är affärspotentialen hög både i kraft av bankens befintliga kundbas och även utanför bankens väggar.

Vårt mål är att bli den bästa arbetsplatsen med de nöjdaste kunderna. Vi är på god väg, men vill gärna ha just din hjälp på resan. På vägen kommer vi att ha fantastiskt roligt!

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Förutom både bolånelicens och Swedsec, har du även en naturlig fallenhet för att hjälpa dina kunder och kollegor att lyckas. En självklar del i ditt arbete är att självständigt ta initiativ till en kontinuerlig kontakt med våra kunder. Naturligtvis hjälper du kunderna med det de ber dig att göra, men du erbjuder också lösningar som gör deras ekonomi och möjligheter än bättre och tryggare. Ditt arbetssätt i relationen till både kunder och kollegor genomsyras av Swedbanks grundvärderingar; Öppen, Enkel och Omtänksam.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrågivare privat med främst bokade möten
  • Kundansvarig Premium

Möjliga nästa karriärsteg
  • Private Banking
  • Biträdande Kontorschef

Varför jobba med mig? - Niklas Fröding

Jag, Nicklas Fröding, lägger största delen av min arbetstid på att hjälpa dig som medarbetare att bli bättre. Jag är övertygad om att det är du som gör skillnaden. Om du liksom jag är övertygad om att glädje och engagemang är avgörande för att lyckas, vill jag gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)