Inaktiv platsannons

Sommarservis till underbar Göteborgsö och cool festival. Bostad finns.

Om tjänsten

Du är gärna en toppenerfaren servis, men är lika välkommen om du inte är det. Det viktiga är att du ska VILJA jobba, ÄLSKA att jobba som servis och vara snabb, smart och en skön servisgivare. Vi söker två kollegor till ett ungt, fräscht team som i huvudsak jobbar på en underbar ö utanför Göteborg, men under ett par dagar i juli drar ner till ett coolt ställe och hugger i under festivaldagarna.

TJÄNST 
2 av Sveriges bästa servicenärvarande tjejer eller killar. Servis - erfaren eller mindre erfaren. Under juli kommer du jobba ett par dagar på en festival. Anställning direkt av restaurangen. 

START/BOENDE
Midsommar till 15 augusti 2019. Schemalagd mellan ca 10.00-02.00 olika dagar. Du kan hyra superfint delat boende i en stor lägenhet med toppenutsikt och balkong för runt 3'/mån. Skattemässiga avdrag för mat.

PROFIL
Ägarna vill ha ett ungt, fräscht team med flexibla, glada, positiva medarbetare. Du bör gilla att arbeta mycket och ibland långa arbetspass, du ska tycka att det är ok att kliva av passet om det är dåligt väder. Arbetstider på schema, men mellan 10.00-02.00 olika dagar. Du är engagerad, tar ansvar och gillar det. Har ett leende och en positivitet som smittar och som kommer ifrån att du älskar ditt arbete. Talar både engelska och svenska. Flexibel då det kan vara så att man får rycka in och städa rum ngn enstaka gång.

ANLÄGGNING
80 platser ute, 60 plater inne. Nyrenoverad pub i restaurangen som blir ett vattenhål (enda i området), ny uteservering. Nuvarande ägarna haft stället i totalt 2 år. Det finns ett mindre antal hotelllrum. Meny är inte särskilt omfattande, men man satsar på smakerna: grillat 3 rätter 2 d/v, räkmacka, fisksoppa, bra hamburgare. Diskare finns. Känslan ska vara "Välkommen hem! 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Turism | Deltidsjobb