Inaktiv platsannons

Sommarvikarie Stora Coop Söderhamn

Om tjänsten

Vill du vara med i ett vinnande lag?

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Söderhamn ännu bättre.

Som person är du kreativ, kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemang för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att på ett bra sätt hantera stressiga situationer.

Krav för tjänsten är giltigt truckkort.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom ta emot varor, kassaarbete och påfyllning.

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 30 tim/vecka med tillträde omgående eller enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Söderhamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Söderhamn | Detaljhandel | Deltidsjobb