Inaktiv platsannons

Rekryterande konsultchef till vår bemanningsavdelning i Kista

Om tjänsten

Hej, 
I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor.  
Tack vare våra 8000 kunder och 450 medarbetar är vi en stark aktör på den nordiska marknaden och omsätter 1320 MSEK.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet ifrån rekrytering- eller bemanningsområdet?
Trivs du i en roll där du arbetar tillsammans med konsulter, kunder samt drivna och engagerade kollegor i ett klimat präglat av arbetsglädje och ansvar? Då kommer du att trivas riktigt bra i den här rollen och bör söka den redan idag!

Nu söker vi på Office Management en Rekryterande Konsultchef till vår bemanningsverksamhet. Vi bemannar uppdrag främst inom administration & kontor, ekonomi samt service & support.

Bemanningsavdelningen är verksamma för att både hyra ut och rekrytera kandidater till främst befintliga men även nya kunder till Office Management.

I rollen som Rekryterande Konsultchef arbetar du nära dina kundansvariga kollegor. Du är ytterst ansvarig för rekryteringsprocessen samt kontakten med våra konsulter som är ute och arbetar hos Office Managements kunder. Du ansvarar för att våra kunder är rätt bemannade och att vår personal har rätt kompetens för uppdraget.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

·       Kravprofilstagning hos våra kunder
·       Annonsskrivning, intervjuer och referenstagning
·       Avtalsskrivning med konsulter, uppföljning och utveckling
·       Bemanning av våra uppdrag hos kunder


Erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi tror att du som söker tjänsten har arbetat något eller några år som rekryterare. Har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot Personal och arbetsliv eller liknande är det meriterande.
Arbetet kräver att du är driven och kan arbeta självständigt och strukturerat.  Att vara utåtriktad, kommunikativ och ge god service ser vi som en förutsättning för att du ska trivas i rollen.
Vidare tar du ett stort eget ansvar för ditt arbete och bidrar till kontorets starka laganda. Du ser denna roll som ett nästa steg i karriären har som mål att utvecklas långsiktigt. Trivs du med att arbeta i en säljdriven organisation, med en dynamisk kultur med höga ambitioner, då kommer du trivas hos oss!

Vi erbjuder dig: 

Office Management kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet och känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är en självklarhet för oss. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar. 

Start: 5:e Augusti

Arbetsplats: Kista

Tjänst: Heltid 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av tjänsten. Vi tar ej hänsyn till ansökningar via mail utan ber dig ansöka via rekryteringsverktyget. Vi ser fram emot din ansökan!  

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)