Inaktiv platsannons

Tekniker Belysning - Vattenfall Services i Mora

Om tjänsten

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi har en företagskultur som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en belysningstekniker till vår verksamhet inom Dalarna med placering i Mora.

Din roll som tekniker
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och samarbete, här kommer du ofta att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg utomhusmiljö.

Du kommer att arbeta med drift, underhåll och byggnation av utomhusbelysning. I arbetet ingår också kundkontakt. Resor i tjänsten kan förekomma.

Dina kvalifikationer som tekniker
Du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig, då säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi söker dig som har elutbildning på gymnasienivå, har du erfarenhet inom belysning och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA14 och Arbete på väg.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du kan samarbeta med såväl kollegor som med kunder. Som person är du trygg, du tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt. Din datorvana är god och du talar och skriver god svenska. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)