Inaktiv platsannons

Lager- och transportmedarbetare Kväll/natt i Jönköping

Om tjänsten

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Bli en av oss

Nu söker vi Lager -och transportmedarbetare kväll/natt till Dagab i Jönköping. Helger förekommer. Tjänsten är tillsvidare, provanställning tillämpas.

 

Det här får du göra

Som lager -och transportmedarbetare är du en viktig del av en relativt liten grupp som jobbar tätt inpå varandra. Företagskulturen kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Din huvudsyssla är att lossa inkommande gods och omfördela ut det på lagret, för att sedan lasta det på våra egna lastbilar och släp som går vidare ut till butikerna. Det ingår även en del administrativt arbete, vilket kräver att du har god datavana. Det kan även förekomma mindre körningar. En viktig del av ditt arbete är också att komma med förbättringsförslag enligt vårt arbete med ständiga förbättringar.

Det här förväntar vi oss

Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och du kan arbeta självständigt efter tydliga mål, med arbetslagets bästa för ögonen. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Tempot är högt och därför är det viktigt att du är stresstålig. Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska.
Eftersom vi lastar och hanterar alla våra lastbilar och släp själva, ser vi gärna att du har kunskap/tidigare erfarenhet av lastning.
Truckkort är meriterande.
 

Publicerad den

17-01-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis