Inaktiv platsannons

Praktikplats Social Media Manager/Content manager i Malmö

Democratic Gallery är en svensk start-up som brinner för fotokonst. I demokratisk anda väljs bilderna från talangfulla fotografer på Instagram och röstas fram av en stor internationell jury från världens alla hörn. En del av försäljningen går direkt tillbaka till konstnären. Vi har vår bas i Malmö och avser att växa globalt. Därför finns det stora möjligheter för karriärutveckling för den som vill bli en del av Democratic Gallery.

Om tjänsten

Vi söker en praktikant med känsla för design och sociala medier som vill få erfarenhet av att skapa relevant och engagerande innehåll. Du kommer att tillsammans med övriga teamet utveckla content för framförallt sociala medier men även redaktionellt och marknadskommunikativt innehåll på hemsidan.

Vi söker dig som är initiativrik, noggrann och social. Vi ser gärna att du har ett intresse för inredning eller fotografi.

Följande kvalifikationer krävs:

  • Pågående eftergymnasial utbildning inom Webbkommunikatör sociala medier, digital marknadsföring, content management eller liknande
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på både engelska och svenska
  • God samarbetsförmåga och förmåga att ta eget ansvar

 

Meriterande kunskaper:

  • Skapa film för digitala kanaler
  • Kunskaper i Adobe CS och/eller Adobe Spark 

Vi erbjuder en roll nära beslutsfattare där du får stora möjligheter att prova och genomföra flera delar inom marknadsföring, med fokus på contentproduktion. 

Du kommer att arbeta tillsammans med anställda och konsulter med stor erfarenhet från reklam och medie-branschen, digital marknadsföring och e-handel. Beroende på personen kommer det finnas möjlighet att ta stort ansvar och kunna bidra till utvecklingen av företaget.  

Vi söker dig med möjlighet att praktisera minst 10 veckor och med start så snart som möjligt. Praktikplatsen kan kombineras med studier och är oavlönad. För rätt person som visar initiativförmåga och talang finns goda förutsättningar för en anställning.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Online marketing | Internship | Universitet/Högskolestudier