Inaktiv platsannons

Maskinsäljare, Umeå

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Maskin
Sista ansökningsdag: 2019-06-02
Plats: Umeå

Lantmännen Maskin söker säljare till Umeå!

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. 

Du har erfarenhet av försäljning, intresse för teknik och lantbruk, vana att möta kunder och att bygga nya relationer. Det är en merit om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och sortiment tidigare, men dina personliga egenskaper är det viktigaste. Körkort är en förutsättning för tjänsten. 

Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum som är 2019-06-02.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Lantbruk | Deltidsjobb