Inaktiv platsannons

Växtodlingssäljare till Gotland i Klintehamn

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantbruk
Sista ansökningsdag: 2019-06-03

Vi söker en växtodlingssäljare till Gotland med placering vid vår anläggning i Klintehamn.

Som växtodlingssäljare i Lantmännen Lantbruk är ditt uppdrag att ansvara för växtodlingsförsäljningen i det egna säljområdet. Detta innebär att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter och säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att sälja våra produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet och du identifierar kundbehov för att generera ökad försäljning. Du ingår i ett team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner, mål och uppföljning. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och du planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv kortsiktiga försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för avdelningens och företagets övergripande mål.

Vi söker dig med relevant lantbruksutbildning och/eller erfarenhet från säljyrket, gärna inom lantbruket.

För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör som med eget driv och engagemang skapar och upprätthåller kontakter. Du brinner för att göra affärer och vill se resultat. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. God IT-vana är ett måste och gärna med erfarenhet av större affärssystem.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Klintehamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Klintehamn | Lantbruk | Deltidsjobb