Inaktiv platsannons

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Upplands-Bro

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vi kommer öppna upp dörrarna för Nordic Wellness Upplands-Bro i september. Vill du vara med och bidra med träningsglädje och ha världens roligaste extrajobb?

Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till vår kommande klubb. Vi söker främst instruktörer utbildade i Les Mills olika koncept samt cykel instruktörer. För rätt person står vi för utbildning, så även du utan utbildning är välkommen att söka!

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. Vi söker instruktörer i alla former och koncept och vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass/vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-08-31.
Vi gör urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 1-8 h/v
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Deltidsjobb