Inaktiv platsannons

Avdelningschef butiksutveckling Örebro

Under 2019 öppnar vi ett stort centrallager i Örebro och vi söker nu dig som brinner för att utveckla våra butiker i regionen och som vill vara med och starta upp avdelningen Butiksutveckling Örebro från grunden.

Om tjänsten

Din roll

 

Som Avdelningschef butiksutveckling ansvarar du för att planera, leda och samordna arbetet inom butiksutveckling i Örebro. Du koordinerar och planerar ombyggnationsprojekt tillsammans med ombyggnationschef och med externa firmor. Dessutom ansvarar du för materialavdelningen på lagret i Örebro.

 

Du koordinerar alla delar i ombyggnationer och driver det dagliga arbetet med alla inblandade för att uppnå bästa möjliga effektivitet och resultat utifrån gällande koncept. Du är även med och utvecklar ett bra arbetssätt för Försäljning inför nyöppningar och event för att ge dem så bra förutsättningar som möjligt. Du har i din roll ett tätt samarbete med Tekniskt inköp, Projekt/Spegel och Marknad och kommunikation på huvudkontoret samt med Försäljning region och Fastighetskontoren. Du arbetar aktivt med att själv identifiera optimeringsområden inom din avdelnings verksamhet. Som ledare innehar du det fulla personalansvaret och ansvarar för rekrytering, utbildning och utveckling av dina medarbetare.

 
Din bakgrund

 

Vi söker dig som har ledarerfarenhet, gärna från försäljning eller lagerverksamhet. Du drivs av att ständigt förbättra ditt arbete och att hitta kreativa lösningar på problemställningar. Det är viktigt att du är noggrann och bra på att planera ditt arbete väl även under stressiga perioder. Du trivs med att arbeta framför datorn då flertalet uppgifter utförs i program så som Excel, Visio och SAP MM. Som ledare är du strukturerad, analytisk och målinriktad samt drivs av att utveckla såväl dig själv som dina medarbetare och våra butiker. Då avdelningens projekt är ute i butiker så förekommer det mycket resor inom Sverige i denna tjänst.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

 

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är placerad vid vårt nya regionkontor i Örebro.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)