Inaktiv platsannons

Branch Service Sales i Luleå

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Kundutvecklande säljare - Siemens Smart Infrastructure i Luleå

Hej!

Jag heter Niclas och är försäljningschef på Siemens Norra Region. Jag och mitt team på 12 personer jobbar dagligen med ett av marknadens starkaste produkt- och tjänsteprogram för att skapa energieffektiva och säkra fastigheter. Mer konkret så använder du våra lösningar när du ställer in den temperatur du vill ha i hotellrummet och där vi ser till att du har det lagom varmt (ja…vi gör vårt bästa), samt att hotellrummet övervakas av smarta rökdetektorer som gör att du kan sova tryggt. På kontoret, sjukhuset eller inom industrin så säkerställer våra digitala lösningar energieffektiviteten, så att det inte tär på klimatet mer än nödvändigt. Tänk dig att du på väg till jobbet kan känna att du gör världen lite bättre varje dag!
Med den absolut senaste digitala tekniken inom inomhusmiljö, energi, brand och säkerhet så träffar vi våra kunder och skapar värde som verkligen gör skillnad. Vi på Siemens kallar det ”Perfect Places”.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Jag antar, eftersom du läst så här långt, att du tycker att digitalisering är riktigt spännande, att du är allmänt intresserad av teknik och att du förstår vikten av bra kundrelationer. Att driva business är fullt naturligt för dig samtidigt som din kompetens kring projekt skapar tydliga kundvärden, i så fall har vi redan klickat!

Som kundutvecklande säljare ansvarar du för att driva affärer och definierade projekt inom fastighetsautomation efter Norrbottenskusten. Du vårdar och utvecklar relationer med nya och befintliga kunder samt marknadsför och presenterar våra tjänster och koncept inom området fastighetsautomation och energieffektivitet till slutkunder och samarbetspartners.

Du kommer även att behöva förhandla samarbetsavtal och anbud, samordna och genomföra säljaktiviteter utifrån budgeterade mål och då har du tillgång till Siemens expertteam som har samlad kompetens inom området för att säkerställa att vi levererar marknadsledande lösningar till våra kunder. Du ansvarar för samordning och styrning av definierade projekt mot våra kunder och jag erbjuder dig ett arbete inom en innovativ verksamhet, där Siemens ligger i framkant och med goda utvecklingsmöjligheter. Från ax till limpa är ett välkänt uttryck, nu har du chansen att som spindeln i nätet se resultat av ditt fina arbete.

Vem är du?

  • Du har kunskap, erfarenhet och bevisat goda resultat av lösningsorienterad försäljning, gärna inom byggnadsautomation eller närliggande bransch. Eller är du en driven projektledare som är mogen för att ta nästa steg.
  • Vi värdesätter att du har erfarenhet av ledarskap och att du vidareutbildat dig inom teknik och försäljning.
  • Du är van att jobba med någon typ av CRM-system. (Inte så mycket för vår skull utan mest för din skull, så att du inte blir allt för frustrerad på våra interna system)
  • Du hoppade tex nyss över hela företagstexten och halva annonsen för att snabbt komma till rollbeskrivningen och kravbilden
  • Du pratar svenska och engelska (och undviker att svara ”well, yes I am” när HR på intervjun frågar dig om du är trygg i din affärsengelska)

Låter detta intressant? Då hoppas jag få chansen att träffa just dig!

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 111602 och senast den 31 maj 2019.

Publicerad den

10-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis