Inaktiv platsannons

Brothers söker Supply Chain Planner i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Brothers är en ledande svensk herrmodekedja med butiker i både Sverige och Finland. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare som alla har drivet och ambitionen att erbjuda mode i kombination med enastående service, oavsett tjänst eller ort. Brothers befinner sig i en spännande utvecklingsfas på en dynamisk marknad. Är du intresserade av mode, detaljhandel och möjligheten att guida och inspirera män att klä sig med stil? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som Supply Chain Planner på Brothers har du en omväxlande arbetsdag som omfattar kontakter med lager, transportörer, butiker och kollegor på kontoret. Löpande styr du varuflödet med syftet att säkerställa rätt varor, i rätt butiker, till lägsta möjliga kostnad. Brothers använder sig av ett nytt varustyrningssystem som du kommer att utveckla genom att sätta rutiner och processer för att få ut maximal effekt av systemet, alltid med målet att optimera vårt varuflöde från centrallager till butik och e-handelskund. Du jobbar med att hela tiden utveckla och optimera våra flöden genom analyser, prognoser, dialog och förbättringar.

Som Supply Chain Planner ansvarar du för företagets varustyrning till butik och ingår i Assortment Controlling  gruppen, vilket är en del av Brothers Sortimentsavdelning. Du kommer att arbeta nära dina kollegor på Sortimentsavdelningen och även kollegor i vårt bolags olika avdelningar t.ex. Försäljning och ECOM. Du rapporterar till Assortment Contolling Manager.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Framtagning av träffsäkra analyser och åtgärder som optimerar varutillgänglighet i butik.
  • Framtagning av träffsäkra analyser och ansvarar för inköp av våra never-out-of-stock produkter
  • Optimering av arbetssätt och rutiner i våra verktyg för order- och leveransflödet till butik och e-handelskund.
  • Daglig kommunikation med lager, transportörer och butiker i operativa logistikfrågor.
  • Framtagning, mätning och styrning utifrån avdelningens aktuella KPI: er.
  • Delta i utvecklingsprojekt för varustyrning.
  • Kommunikation och samarbete med övriga avdelningar inom Brothers.

Din profil

Du är en driven, analytisk och prestigelös person. Du har tidigare erfarenhet av logistik och/eller arbete inom detaljhandeln och har lätt för att snabbt bygga upp en god förståelse för såväl bransch som organisation. Du trivs med att både arbeta i det dagliga flödet och att hela tiden jobba aktivt med utvecklingsarbete baserat på analyser och samarbete med kollegor. Du har en god förståelse för butiksperspektivet och logistikens påverkan på försäljning och servicenivå.

En förutsättning för att trivas i rollen är att du gillar att vara ”spindeln i nätet” och har en god både kommunikativ och analytisk förmåga. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, där du själv är med och aktivt driver utvecklingen framåt.

Kvalifikationer

  • Du har minst en kandidatexamen inom logistik eller ett närliggande område.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med logistikflöden, och/eller erfarenhet från detaljhandeln, är meriterade men inget krav. Rätt kandidat med rätt driv kan även vara nyutexaminerad!
  • Du har förståelse för hur optimering av logistikflöden och varustyrningssystem påverkar både kostnader och service till butik och kunder.
  • Du har hög IT-kompetens och fallenhet för att snabbt lära dig att bemästra affärssystem, varustyrningssystem, rapporteringsverktyg etc. Givetvis är du en kvalificerad Microsoft Office-användare. God kunskap inom Excel är en förutsättning.

Egenskaper

  • Du är en självgående, handlingskraftig och initiativrik person med stark ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter.
  • Du är en analytisk och strukturerad problemlösare som trivs med att hantera och slutföra parallella arbetsuppgifter, och som ser till att alltid leverera i tid.
  • Du ser möjligheter och trivs med att driva utveckling och förbättring inom både ditt ansvarområde och dina egna arbetsprocesser.
  • Du är en prestigelös lagspelare men trivs även med att prestera på egen hand.
  • Du är service minded och kommunikativ och har enkelt för att knyta och upprätthålla ett brett internt kontaktnät.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Placering på kontoret i centrala Stockholm.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb