Inaktiv platsannons

NK Beauty söker Passionerad Doftsäljare till nya Le Labo disken i Göteborg

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom varuhus med varumärken och ska erbjuda en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Vill du vara med och skapa en shoppingupplevelse i världsklass? Brinner du för sälj och service?

Vi söker dig som älskar att arbeta med service, där ditt personliga engagemang i kunderna bidrar till att skapa destinationer i världsklass. Vi erbjuder en inspirerande miljö och utveckling i ett företag med högt ställda krav.

Du har tidigare jobbat med sälj och service inom detaljhandeln. Att vara säljare hos oss innebär att du har förmågan att se den affärsmässiga helheten. Du ser varje kund som viktig och som Deras säljare skapar du långsiktiga relationer, genom dina kunskap om människor, dofter, produkter och service. Du kommer att arbeta med branchens bästa varumärken inom Beauty.

Våra säljare präglas av kompetens, glädje, närvaro i kundmötena samt drivkraft mot företagets mål.

Som person är du flexibel, affärsmässig och handlingskraftig. Som säljare förstår du därför hur viktigt det är med noggrannhet kring detaljerna som skapar helheten på våra avdelningar. Du är en del av ett team, samarbetsvillig, engagerad och målmedveten i att nå vår vision om att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Som säljare är du ambassadör för varumärket/avdelningen och vårt ansikte utåt och en av våra viktigaste medarbetare.                             

När du inte tar hand om kunder säkerställer du att allting ser snyggt ut på avdelningen. Vi ger dig chansen att växa och utvecklas i ditt arbete både genom att lära av dina branschkunniga kollegor och kontinuerligt delta i våra utbildningar.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp för varandra och behöver därför aldrig vara rädd för att ta hjälp av en kollega. Vidare är du en driven och flexibel person som gärna lägger i en extra växel för att uppnå affärsmål såväl för dig själv som för teamet!  

Departments & Stores - vi skapar den bästa shoppingupplevelsen
Vi är den största enskilda aktören på NK i såväl Stockholm som Göteborg. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom mode, skönhet, accessoarer och smycken. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder!

Vi hoppas att vi har lyckats fånga ditt intresse och välkomnar dig med din ansökan!

Tjänsten är på 30 timmar

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb