Inaktiv platsannons

Kommunikatör med inriktning grafisk design i Töcksfors

Om tjänsten

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Bli en av oss
Vi som arbetar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en Kommunikatör med inriktning grafisk design till vårt supportkontor i Strömstad.

Det här får du göra
Du kommer att arbeta kreativt med formgivning och produktion av material för såväl tryckta som digitala kanaler. Då detta är en ny tjänst har du delvis möjlighet att forma arbetet. 
Tonvikten i arbetet ligger på utbudsannonsering, tidningsannonser, butiksskyltar, web etc där bildhantering är en viktig del. Profilerande och informerande kommunikationsmaterial ämnad för dagligvarumarknaden eller våra butiker är också en del av arbetsuppgifterna.

Du bidrar med din känsla för färg, form och layout samt ditt intresse för marknadskommunikation överlag i det löpande arbetet som marknadsavdelningen ansvarar för. Som person krävs det att du är kreativ, en god kommunikatör och har en hög social kompetens då du har kontakt med många olika personer. Det är också viktigt att du är självgående, driven, kan hantera stress samt att du kan strukturera ditt arbete.

 

Det här förväntar vi oss
Du har relevant utbildning inom området på en eftergymnasial nivå samt några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har t ex arbetat som grafisk formgivare på en in-house avdelning eller på en reklambyrå. 

Du är en erkänt duktig grafiker med god känsla för färg, form och layout samt ett bredare intresse för kommunikation och reklam. Det är ett krav att du är en van användare av Indesign, Illustrator och Photoshop.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Töcksfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Töcksfors | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb