Filter - avancerad sökning

Home » Heltidsjobb » Västerås

Heltidsjobb i Västerås

Just nu finns 2 heltidsjobb i Västerås.

Letar du efter ett utvecklande heltidsjobb i Västerås? Vi på StudentJob.se gör allt för att hjälpa dig på vägen att nå ditt drömjobb. Oavsett om du är student eller en young professional som vill få in en fot i arbetslivet.

Känner du att det börjar vara dags för nya utmaningar eller vill du kickstarta din karriär med ett heltidsjobb? Studentjob.se är en jobbportal som erbjuder ett brett utbud med jobb inom många olika kategorier och olika typer av jobb. Förutom heltidsjobb erbjuder vi även extrajobb, deltidsjob, sommarjobb och många fler.

För att sätta igång ditt jobbsök på snabbaste möjliga sätt behöver du endast lägga till en personlig profil. Därefter har du möjlighet att skicka in jobbansökningar på nolltid.I Västerås ligger två av Europas största företag inom elektrifiering och kraftöverföring, Asea och Svenska Metallverken.

Grafisk industri, data- och elektronikföretaghandel, kommunikationer och service dominerar fortfarande i staden idag. Den största arbetsgivaren i Västerås idag är ABB med hela 4500 anställda. Med en bred industri och stora arbetsgivare är möjligheterna stora att kamma hem ett toppen heltidsjobb i staden.

Om du har ytterligare funderingar, frågor eller funderingar når du oss lättast här: info@studentjob.se
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.