Internship i Falun

Just nu finns det 1 internships i Falun.

Sök internship hos oss idag. Vi uppdaterar vår jobbportal regelbundet med nya jobberbjudanden, så håll dig uppdaterad för att inte riskera att missa någonting. Nedan kan du hitta de Internship som vi har just nu i Falun.

Internship och traineeship är något som förekommer allt oftare hos företag och kombineras ofta med högskole- eller universitetsstudier. Ett internship ger chansen till att få komma in på ett företag för att se hur proceser och det dagliga arbetet fungerar på ett företag. Det kan dessutom gynna studierna att få testa det teoretiska man lärt sig i praktiken och att få en mer omfattande syn på hela processer. Dessutom är det ett fantastiskt tillfälle att utöka ditt nätverk, personerna du möter under ditt Internship kan vara värdefulla i din framtida karriär.

Världsarvet Falun är mest känt för sin Faluröda färg och gruva. Men staden är så mycket mer än bara det, med sina vackra landskap, sjöar och historiska rödmålade hus är det svårt att inte bli kär i staden. Falun är även känd för sin koppargruva som under lång tid har varit en av Sveriges främsta näringsverksamheter. 2001 fastslog FN Falu stad och gruva till ett värdsarv, vilket betyder att den anses vara angelägenhet för hela mänskligheten.

Behöver du hjälp eller vill komma i kontakt med oss gällande någonting annat? Du nå oss på info@studentjob.se så kommer vi självklart göra vårt bästa för att hjälpa dig! Lycka till i sökandet efter ditt internship!
Mer information