Internship i Jönköping

Just nu finns det 2 internships i Jönköping.

Är du på jakt efter ett internship? Här listar vi alla Internship och Traineeship som vi har i Jönköping just nu. Finns det ingenting som passar dig? Vi uppdaterar regelbundet vår jobbportal med nya jobbannonser, så håll dig uppdaterad. Tänk också på att söka så fort du hittar ett passande Internship, så att du inte riskerar att någon annan hinner före dig.

Internship och traineeship kan öppna nya dörrar för dig som student eller nyexaminerad. Det ger dig en möjlighet att få kommer in på ett företag och se hur saker och ting fungerar och få värdefull arbetslivserfarenhet. Dessa kunskaper och erfarenheter kan vara avgörande vid framtida anställningsprocesser. Ett Internship ger även möjlighet till att utöka ditt nätverk.

Jönköping – Mångfald och variation är det som kännetecknar näringslivet i kommunen. Över 13 000 företag inom alla olika branscher är stationerade i staden. Jönköpings kommun jobbar med flertalet arbetsmarknadsinsatser för att minska utanförskap och bidragsberoende bland invånarna. Detta sker genom stöd och samverkan, och ungdomar är bland de prioriterade då de är nya på arbetsmarknaden och har svårare att konkurera. Bli en del av Jönköpings satsning, sök ett internship idag.

Vi finns hör för dig! Vi på Studentjob hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar med din ansökan. Du kan alltid nå oss på info@studentjob.se, så kommer vi göra vårt bässta för att hjälpa dig! Lycka till med jobbsökandet!
Mer information