Internship i Kalmar.

Just nu finns det 0 internships i Kalmar.

Vänta inte, sök ett internship idag. Internship och traineeships blir bara mer populärt, vilket även betyder att de kan bli tillsatta snabbt. Vänta därför inte med din ansökan till sista dag, utan börja skicka dina ansökningar redan idag för att inte riskera att bli av med drömjobbet. Här nedan kan du se de internship vi har just nu i Kalmar.

Internship och traineeship kombineras ofta under eller efter högskole- eller universitetsstudier och är en bra inkörsport i arbetslivet. Du kan få en möjlighet att lära dig hur dina kunskaper från skolan fungerar i praktiken och hur saker fungerar på ett företag. Dessutom kan du få värdefulla kontakter och nätverk som kan vara bra för framtiden.

Kalmar växer, så även behovet av arbetskraft. Kalmar kommun jobbar för att de företag som finns etablerade ska fortsätta expandera och att nya företag ska välja att etablera sig där. Kalmar är vackert belägen längst vattnet och blev 2017 utnämnd för tredje året i rad till årets sommarstad av reseguiden.se. Härifrån går Ölandsbron över till Öland, vilket innebär möjligheten till härliga utflykter. Ta möjligheten att starta din karriär i en stad som kan öppna nya dörrar för din framtid.

Har du frågor, funderingar eller förslag på förbättringar? Vi på Studentjob finns här för att hjälpa dig med ditt sökande, du kan nå oss på info@studentjob.se så kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Lycka till i sökandet efter ditt dröm-internship!
Mer information

Tyvärr hittade vi inget resultat för din sökning

Men vi är säkra på att vi har jobb som passar dig. Spara din sökning och få jobberbjudande på din mejl eller ändra din sökning