Internship i Karlskrona

Just nu finns det 2 internships i Karlskrona.

Sök internship idag, innan någon annan hinner före. Många jobb blir tillsatta så fort företaget hittar en passande kandidat, det betyder att du kan missa jobbet om du väntar med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag. Vi uppdaterar vår portal kontinuerligt med nya jobb, så tänk på att hålla dig uppdaterad för att inte missa ditt drömjobb. Här nedan kan du se de Internship vi har att erbjuda i Karlskrona just nu.

Internship och traineeship är ett bra komplement till dina studier och kombineras ofta under eller efter högskole- eller universitetsstudier. Ett internship ger dig möjligheten att (kanske för första gången) komma in på ett företag och få se hur saker och ting fungerar. Om du jobbar inom samma område som dina studier får du dessutom testa dina kunskaper från studierna i praktiken.

Karlstad – en av Sveriges världsarv utsetts av FN-organet Unescos världsarvskommitté, vilket bidrar till stadens turistnäring. Karlskrona har ett unikt läge nära Sveriges grannländer på andra sidan Östersjön, vilket bidrar till en internationell arbetsmarknad och havsnära miljöer. Staden har ett starkt näringsliv och ett brett spektrum av företag etablerade. Men tack vare den vackra skärgården finns det även möjlighet till att få njuta av lugn och vackra vyer. Karlskrona erbjuder många möjligheter, varför inte passa på att göra ditt internship eller traineeship här?

Vi på Studentjob vill underlätta för dig i ditt sökande efter drömjobbet. Därför har vi skrivit ihop tips, råd och inspiration som kan vara till hjälp och du kan hitta det på vår Tips&Råd-sida och på vår blogg. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du mer än välkommmen att kontakta oss på info@studentjob.se! Lycka till i sökandet efter Internship!
Mer information