Internship i Västerås

Just nu 1 internships i Västerås.

Sök ett internship idag. Västerås näringsliv har haft hög tillväxt i flera år och 2014 vann de pris för att ha den högsta tillväxten i länet. Ta chansen idag att vara en del av detta genom att söka något jobb i denna stad.

En ökad satsning på internship och traineeship har blivit ett faktum hos många företag då de sett fördelarna med att få in unga med deras nya synsätt och sprudlande energi. Detta till gott för de personer som ansöker till detta och får möjligheten att komma in på ett företag och se hur arbetet går till där. Det är en fantastisk språngbräda in på arbetsmarknaden, ta vara på denna chans och sök bland våra internship och traineetjänster i Västerås här.

Dominerande branschområden i Västerås är elektronik- och elektronikföretaghandel, grafisk industri, kommunikation och service. Visste du att ICA och H&M hade sitt ursprung här? Varför inte kickstarta din karriär i denna inspirerande stad?

Behöver du hjälp eller har du några frågor eller förslag kan du alltid nå oss på info@studentjob.se! Lycka till med ditt jobbsökande!
Mer information