Inaktiv platsannons

Affärschef sökes till Mekonomens butik i Gävle!

Om tjänsten

Som Affärschef på Mekonomen har du det huvudsakliga ansvaret för att utveckla den lokala affären på orten samt medverka och optimera den totala affären. Du har ett helhetsansvar för vår butik i Gävle och rapporterar till Distriktschef.

ROLLENS ANSVARSOMRÅDEN

 • Budget och resultatansvar för den egna enheten
 • Personalansvar för den egna enheten
 • Vårda befintliga och skapa nya kundrelationer
 • Utveckla lokala marknadsaktiviteter. Genomföra lokala och centrala marknadsföringsaktiviteter på den lokala marknaden
 • Kvalité, miljö- och arbetsmiljöansvar för den egna enheten
 • Skapa handlingsplaner utifrån uppsatta centrala och lokala mål och genomföra kopplade aktiviteter
 • Samverka för att effektivisera butikernas varuflöde till verkstäderna inom distriktet

Varför ska du arbeta hos oss?
Du får vara med på en spännande resa där det är stort fokus på att skapa lönsam tillväxt! Rollen innebär stor frihet under ansvar, där du har möjligheter att påverka och fatta egna beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att utveckla relationer för att skapa nya affärer, du sätter alltid kunden i främsta fokus. Du drivs också av att utveckla dig själv och dina närmsta medarbetare tillsammans som ett lag för att nå framgång.

En av de viktigaste faktorerna för att du ska lyckas i rollen som Affärschef är ett tydligt resultatorienterat och entusiasmerande ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och försäljning gentemot konsumentkunder, med fördel inom fordonsbranschen eller motsvarande. Du bör också ha god förståelse för butiksdrift. Att du har goda kunskaper kring ekonomisk uppföljning och budgetarbete ser vi som en självklarhet.
Lokalkännedom om marknaden och hemvist i närområdet premieras!

Som person är du initiativrik, handlingskraftig och har sinne för ordning och reda. Du förstår värdet av att utveckla medarbetare och hur man skapar lönsamma affärer. Vi ser för övrigt att du har kunskap om eller ett intresse för bilar.

Nödvändiga Kvalifikationer:

 • B körkort
 • Kommunikativ, lyhörd och affärsmässig
 • God datorvana
 • Kunskap inom Office-paketet.


ÖVRIGT:
Omfattning:
Heltid, 100 %
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Start: Snarast möjligt
Placering: Gävle

Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan. Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering
Mekonomen Detaljist AB, org. nr. 556157-7288, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Gävleborgs län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis