Inaktiv platsannons

Produktansvarig, kem produkter till Cleano Production Töreboda i Vallentuna

  Produktansvarig, kem produkter till Cleano...   Vill du leda arbetet med att säkerställa ett kundattraktivt kemsortiment som är hållbart för miljön? Då är detta rollen för dig. Tjänstens syfte är att ansvara för produkter,...

Om tjänsten

 

Produktansvarig, kem produkter till Cleano Production

 
Vill du leda arbetet med att säkerställa ett kundattraktivt kemsortiment som är hållbart för miljön?

Då är detta rollen för dig.


Tjänstens syfte är att ansvara för produkter, utveckling och support inom området kemiska produkter inom bolagsgruppen Cleano, där Diskteknik ingår, samt övergripande ansvarig för produktutveckling inom produktområdet.

 

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Som produktansvarig blir du en av våra nyckelpersoner som driver arbetet med att utveckla vårt kemproduktsortiment. Arbetet innebär fullt ansvar för kemprodukter under eget varumärke och inköpta produkter. Som kravställare säkerhetsställer du att produkterna uppfyller våra kvalitets- och miljökrav och utformar och utvecklar du segmentet så att det är långsiktigt lönsamt. Du vårdar vårt befintliga sortiment och ansvarar för korrekt och aktuell tryckt och digital produktinformation finns för kemprodukterna. I det dagliga arbetet ingår produktsupport för kund, säljare och kontakt med leverantörer.

Vid produktutveckling arbetar du i nära samarbete med produktion, sälj och moderkoncern. I arbetet ingår även sortimentsöversyn med utveckling, lansering och utfasning av produkter.

Vad vi söker hos dig

Du har en akademisk examen inom kemi eller motsvarande och du har en
dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du har också erfarenhet av att utveckla kemiska produkter.
Tjänsten innefattar resor till leverantörer och vår produktionsanläggning i Älgarås varpå vi ser att du har körkort.


Du som person

Hos oss förväntas du ta egna initiativ och jobba fram förslag på nya lösningar. Vi är extremt målinriktade och måna om att ligga steget före. Vi är mottagliga för omvärldens nya krav på oss – det är så vi utvecklar vår affär och vår position på marknaden. Av dig kräver det här både mod att säga vad du tycker och förmågan att lyssna.

Du har ett intresse och förståelse för hur produkt/sortiment på bästa sätt kan påverka affärsresultatet. Du tar snabbt till dig ny information och är bra på att leta och samla information för analys och beslutsunderlag. Att bygga relationer kommer naturligt för dig och du trivs med att ha många sociala kontakter i arbetet. Du har förmåga att informera om saker tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du är strukturerad och planerar ditt arbete samt samordnar resurser på ett bra sätt.


Din arbetsplats
Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta i fina lokaler i Vallentuna alternativt på Cleano Production i Älgarås. Vi har en trevlig, kamratlig och informell stämning i ett branschledande företag.
Cleano Production är en del av Martin & Servera / Axel Johnson-koncernen med långsiktiga mål och visioner.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vallentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vallentuna | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)