Inaktiv platsannons

Projektledare Fastighet & Bygg Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vill du vara med på en spännande resa där du får driva och styra projekt i alla dess skeden från projektstart till projektslut? Drivs du av att få ta projektrelaterade ekonomiska beslut? Då tror vi att den här rollen på ISS är helt rätt för dig! Genom ett genuint fokus på kundbehov, hög kompetens hos våra medarbetare och ett stort fokus på värdeskapande samarbete med våra kunder skapar vi grunden för långsiktiga kundrelationer i en föränderlig bransch. Vi tror att Du som söker denna tjänst brinner för precis samma sak som vi - att vara en nytänkande, föränderlig och samtidigt trygg partner till kunden.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare hos ISS kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat vara:

- Driva och styra projekt inom Fastighet, Tekniska installationer & Bygg
- Säkerställa beställning och signerande av avtal för projekten i enlighet med gällande attestregler
- Löpande projektekonomiska arbetsuppgifter samt budgetarbete
- Upprättande och uppföljning av arbetsmiljöplaner
- Upprätta intressentanalys, kommunikationsplaner samt inköpsplaner
- Hantera ändringsarbeten
- Planera och utföra projektmöten
- Utföra slutbesiktning med kund och stämma av att kund är nöjd

Önskade kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som har 3-5 års erfarenhet av projektledning inom bygg- eller fastighetsteknik. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande som är inriktad mot fastigheter/bygg, projektledarutbildning samt entreprenadjuridik. Vi söker också någon som har god erfarenhet av kalkylering, förfrågningsunderlag samt upphandling med god datakunskap och behärskar Office-paketet. 

Ett ytterligare krav för tjänsten är att du har mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Personliga egenskaper

För att vi tror att du ska passa i rollen ser vi att du har god förmåga att se helhet och detaljer. Vidare är det viktigt att du har god samordningsförmåga, är duktig på att samarbeta och är kvalitetsinriktad. Vi ser dessutom att du är duktig på att kommunicera samt har en affärsmässighet och säljande inställning.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader och är placerad i Stockholm.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 30 juni.

Vid frågor eller mer information om tjänsten kontakta Niklas Wadenby på mailen Niklas.Wadenby@se.issworld.com.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej