Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Kungsbacka i Göteborg syd

Om tjänsten

Göteborg Syd är en enhet med ca 65 medarbetare och vi befinner oss i ett tillväxtområde med fantastisk affärspotential. Vår organisation består av kontoren Frölunda, Mölndal och Kungsbacka som erbjuder varsitt Servicekontor med Direktrådgivning, Bokad rådgivning Privat och Premium samt Företag. Dagligen möter vi och lockar till oss en intressant blandning av spännande kunder.

I skrivande stund arbetar vi för att utveckla rollen som kundrådgivare och vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller arbetssätt och kundmöten. Som kundrådgivare hos oss kommer du att ha en viktig roll i arbetet kring det framtida kundmötet där vår gemensamma ambition är att ge våra kunder högklassig service i alla lägen.

Om jobbet

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på tre expansiva marknader. Som kundrådgivare är du en del av ett team som tillsammans ansvarar för att möta alla privat- och företagskunder som besöker våra kontor. Du kommer arbeta med kundens hela ekonomi och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension. Du arbetar dels självständigt med försäljning av hela Swedbanks produktutbud, samtidigt som du är en del av teamet som samarbetar och tillsammans skall nå kontorens uppsatta mål.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du gillar att hålla ett högt tempo och du brinner för att hjälpa människor och företag till en bättre ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, social, utåtriktad och gillar att hålla en hög servicenivå. Du tar initiativ i dina möten och har förmågan att snabbt se och förstå kundernas behov.

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av rådgivning och innehar Swedsec-licens, Bolånelicens samt Försäkringsförmedlingsrätt (FFL).

Varför jobba hos oss? 

Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en miljö som präglas av en positiv anda och engagerad inställning. Vi brinner för kundmötet och den utveckling som banken befinner sig i utmanar oss till att pröva nytt och att våga ta initiativ för att skapa värde för våra medansvariga och kunder. Vi söker dig som vågar visa mod och passion, som strävar efter att utveckla din kunskap och dina kundmöten så vi tillsammans växer i förändring och gör många bra affärer med nöjda kunder!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg syd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)