Inaktiv platsannons

Kommersiell ledare sökes till ISS i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS är inne i en expansiv fas och söker nu flera Key Account Managers till våra nya kunder. Detta är en viktig ledande befattning med personal- och resultatansvar. Vi söker därför en stark operativ ledare med strategiskt fokus och gedigen erfarenhet inom komplex serviceverksamhet och kundutveckling. Du drivs av att utveckla både kundrelationer och dina medarbetare.

Som Key Account Manager (KAM) bär du det fulla ansvaret för ISS tjänsteleverans till utvalda kunder. Det innebär att du tillsammans med ditt team med underställda chefer operativt leder den dagliga verksamheten på siter runtom landet. Teamet består av ett antal platschefer beroende på kunds storlek och geografiska utbredning. Kontrakten du kommer att ansvara för är viktiga nyckelkunder till ISS där ett stort personalansvar ingår. Rollen mäts mot fastställda nyckeltal inom tillväxt, finansiellt resultat samt kund- och medarbetarnöjdhet. Kontraktet är komplext i sitt tjänsteinnehåll, volym, kontaktytor och geografiska omfattning.

Vi erbjuder dig en självständig och omväxlande roll som KAM inom ett av ISS strategiska affärsområden. Du har helhetsansvar för all vår verksamhet med kunden, både kommersiellt och operationellt. Som KAM är det huvudsakliga ansvaret att fullt ut äga en nära relation med kunden och vara kundens strategiska partner. Ditt uppdrag är att utveckla kundrelationen, upptäcka och ta tillvara på kundens behov samt höja kvalitén för ISS leverans, genom att ständigt arbeta med att utveckla medarbetare och processer. Du drivs av att ha profit/loss - (P/L) ansvar för de kunder du ansvarar för.

Vad vi erbjuder dig

Som KAM på ISS får du ett spännande, variationsrikt och ansvarsfullt jobb. ISS långsiktiga strategi är att utveckla våra storkunder där du spelar en mycket viktig roll för att vi ska lyckas. Med rollen följer ett stort ansvar och du kommer delta i ledningsgrupparbetet för aktuellt affärsområde.

ISS satsar för att du som KAM ska nå din fulla potential. Via länken nedan kan du möta Lars, Gustaf och Isa för att höra dem berätta om sin vardag som KAM.

Profilen vi söker

Vi söker dig med mycket god kommersiell förmåga och en dokumenterad erfarenhet av att skapa, behålla och strategiskt vidareutveckla affärsrelationer. Vidare ser vi att du har god operativ erfarenhet och dokumenterat goda ledaregenskaper. För att lyckas i rollen är det avgörande att du har tidigare erfarenhet av resultat- och personalansvar i större organisationer. Du kanske har varit VD för ett mindre bolag? Du vet hur man bygger upp en organisation och vet vad som krävs för att säkerställa leverans, kvalitet och resultat. Förståelse för, eller bakgrund från, facility management och outsourcing är en fördel men inget krav. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, kommunikativ och samarbetsorienterad. Därtill har du en god finansiell förståelse.

Tjänsten är placerad i Stockholm och kan innebära en del resor i Sverige och till ISS kontor i andra länder.

Sök gärna tjänsten via vår samarbetspartner K2 Search,

Sista ansökningsdag är den 20:e augusti men intervjuer sker löpnade och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Eventuella frågor mailas till  eller  eller  

Vi hoppas att du vill vara med på vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation!

Publicerad den

13-11-2019

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis