Inaktiv platsannons

Projektchef Skanska IME - Västernorrland i Åsa

Projektchef till Skanska IME - V... Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och...

Om tjänsten



Projektchef till Skanska IME - Västernorrland


Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri.  


Du får en nyckelroll 


Som projektchef hos oss är du en förebild och ledare. Du har en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Tillsammans med kollegor ser du till att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Som projektchef bygger du relationer och säkerställer att vi blir bättre tillsammans med våra kunder. Du har stor påverkan genom att sätta mål för medarbetare, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Skanska värnar om en trygg arbetsplats och där är du ett föredöme som sätter säkerheten först i alla lägen. Du delar och lever våra värderingar både internt som externt. 


Som tjänsten ser ut idag så kommer du att arbeta med både fasta avtalspartners och projektverksamhet inom geografin. Det innebär att det ingår en del resor i tjänsten vilket kan variera över tid beroende på vilka projekt vi har.


Du är en ledare som ser möjligheter och skapar engagemang 


Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Vi tror att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du helst ha erfarenhet av liknande tjänst. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och är en kommunikativ, tydlig och motiverande ledare som får saker gjorda tillsammans med ditt team. 


Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Projektchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.


Välkommen med din ansökan 


Vi gärna ser en mångfald av sökande då vi vet att våra olikheter gör oss mer kreativa och bättre tillsammans.


Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Antingen till rekryterande chef Ulrica Åhman, 010-449 20 30, alternativt HR Åsa Blomquist, 010-449 43 92. 


Sista ansökningsdag är 2018-08-18. Vi rekryterar löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. 

Additional Information
Statements

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åsa
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åsa | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)