Inaktiv platsannons

Producent i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-07-11

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Körcentrum är en plattform för körmusik inom ramen för Uppsala universitet. Verksamheten bygger i hög grad på projekt som genomförs i egen regi i samverkan med externa deltagare där flertalet är amatörer. Inom UU finns också andra stödfunktioner som Körcentrum samarbetar med, t.ex. HR, ekonomiadministrativt stöd och en kommunikationsavdelning som bistår vid marknadsföring. Arbetssättet bygger därför på samarbete där man vid behov genomför/hjälper till med arbetsuppgifter som ligger utanför den egna spetskompetensen. Producentrollen är en projektledarroll som innebär att praktiskt ombesörja att den konstnärlige ledarens visioner förverkligas genom de resurser som finns till förfogande. Arbetet sker på dagtid, kvällstid och på helger. Resor kan förekomma.

Arbetsuppgifter:

Kvalifikationskrav:

Personliga egenskaper: Du är ödmjuk, lyhörd och har mycket god samarbetsförmåga. Du är självgående, har gott ordningssinne och kan göra egna prioriteringar – även när arbetstempot är högt. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och kan hålla flera bollar i luften.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2019-09-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-06-30.

Anställningens omfattning: 30%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Stefan Parkman 018-471 79 15 eller .

Välkommen med din ansökan senast den 25 juli 2019, UFV-PA 2019/2455.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej