Inaktiv platsannons

Team Lead till Bonnier News Lifestylegruppen i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Älskar du att coacha människor till att nå sina mål och utvecklas? Brinner du för att bygga kultur och starka team i en agil miljö? Vill du jobba med varumärken som Damernas Värld, Allt om Resor, Leva & Bo och Amelia? Då kanske du är rätt person för rollen som Team Lead på Bonnier News Lifestylegruppen!

Om oss

Lifestylegruppen, bestående av varumärken som Damernas Värld, Hälsoliv, Sköna Hem, Mitt Kök och Teknikens Värld med flera, söker en team lead till vår utvecklingsavdelning. Vi är en självständig digital produktutvecklingsavdelning som driver vår egen utveckling både organisatoriskt och tekniskt, men som samarbetar nära övriga utvecklingsavdelningar inom Bonnier News, vilket ger stora möjligheter att växa i organisationen.

Rollen innebär personalansvar för utvecklare, UX-designers och designers där fokus ligger på att stötta och coacha medarbetarna att växa i sina roller och som människor. Du kommer också arbeta nära våra självständiga utvecklingsteam och coacha teamen i deras kontinuerliga förbättringsarbete och agila processer. Du kommer också tillhöra utvecklingsledningen för Lifestylegruppen, och där vara delaktig i att driva strategiskt viktiga frågor som till exempel rekrytering av nya medarbetare, hur vi samarbetar med affär och redaktionen samt mångfaldsarbete och kulturbyggande på avdelningen.

Hos oss kommer du få arbeta med flera spännande sajter inom flera olika ämnesvertikaler vilket ger en utmanande mix av innehåll, annons och affär. Vi arbetar även med produkter som är relaterade till vårt innehåll, som vår konstshop NOA Gallery och vår kundservicewebb. Vi sitter i Bonnier News kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lifestylegruppen kommer du att spela en central roll, och får tillsammans med drivna kollegor arbeta med produkter som används av miljontals användare varje vecka. Du kommer till en engagerad avdelning med högt tempo där du har möjlighet att utvecklas samtidigt som du tillsammans med ett härligt team har riktigt roligt.

Du ingår, som resten av Lifestylegruppen, i Bonnier News Tech – en utvecklingsavdelning med cirka 250 medarbetare som jobbar med alla varumärken inom Bonnier News. På så sätt finns det alltid någon inom tech att fråga eller be om råd, och utvecklingsmöjligheterna är stora att växa i flera olika riktningar.

Som team lead jobbar du både med coachande och utveckling av din egen avdelning men också på tvären in i hela Bonnier News Tech via team lead-forum och andra aktiviteter.

Vad rollen som Team Lead innebär

  • Att arbeta med människor och ser din roll som chef som att vara ett stöd för dina medarbetare snarare än någon som arbetsleder dem.
  • Att träffa nya människor och en vilja att arbeta med att rekrytera rätt personer till vår avdelning.
  • Att vara med och bygga en positiv och bejakande kultur på arbetsplatsen.
  • Att aktivt jobba med mångfald som är en viktig byggsten både i att skapa en bra arbetsmiljö och för att kunna utveckla de bästa produkterna.
  • Att dela med sig av sina erfarenheter till kollegor, och att alltid vara nyfiken på att lära sig något nytt själv.

Vad vi letar efter i en Team Lead

  • Du brinner för agil utveckling och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med eller i agila utvecklingsteam.
  • Du har haft ledande roller inom agil utveckling; exempelvis produktägare, team lead, tech lead, UX-lead eller liknande.
  • Du har ett stort tekniskt kunnande och förståelse för produktutveckling.
  • Du förstår affären och att vi måste tjäna pengar för att få fortsatt möjlighet att utveckla våra produkter vidare.
  • Erfarenhet av media är meriterande men du kan också ha annan relevant branscherfarenhet.
Några av våra medarbetare
Emelie Chamuadee
Utvecklare
"Det jag gillar mest med att jobba på Bonnier News Lifestyle är att man ständigt utvecklas och har möjligheten att lära sig nya saker och testa nya tekniker"
Rasmus Eklind
UX-designer
"Jag trivs på Bonnier News Lifestyle eftersom jag får produktutveckla nära affären och samtidigt tillhöra ett större sammanhang i form av Bonnier News Tech"
Jonathan Hanzén
Produktägare/Utvecklare
"Med så trevliga och kompetenta kollegor som jag har här är det en självklarhet för mig att jobba på Bonnier News Lifestyle"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej