Inaktiv platsannons

Försäljningschef Privata storkunder Malmö

Om tjänsten

Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som Försäljningschef för teamet med kundansvariga säljare med fokus på privata storkunder i Malmö-regionen.

I rollen som Försäljningschef på Atea ansvarar du för att driva och agera i ditt försäljningsteam för att ni gemensamt ska nå framgång. Ni gör det ofta tillsammans med våra affärsområden som stöttar med specialistkompetens. Framgång når vi bäst genom att ha nöjda kunder som vi hjälper med deras utmaningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och dina kunder.

Din roll i laget
Vi söker dig som utmanas av att leda i förändring och drivs av att vara med och påverka och bygga ett team i världsklass. Du har fullt budgetansvar för din enhet och arbetsuppgifterna består av en mix av strategiskt långsiktiga och operativa frågor.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du brinner för försäljning och är van att samarbeta med flera delar av en stor organisation. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med oss i syfte att föra dig själv, våra kunder och Atea framåt.

För att lyckas som försäljningschef behöver du:
• Gilla att leda, coacha och följa upp dina medarbetare mot uppsatta mål
• Ha en passion för försäljning och stor egen drivkraft
• Vara en lagspelare

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta med stora privata kunder gärna i säljledande roll
• Brett kontaktnät i IT-branschen

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)