Inaktiv platsannons

Processtekniker Sulfatfabriken i Skärblacka

Om tjänsten

Sulfatfabriken på Skärblacka bruk genomför en organisationsutveckling med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och produktionseffektivitet med implementering från 1:a oktober 2019. Förändringen medför ett införande av en ny befattning och vi söker därför 2 st Processtekniker.  Tjänsterna kommer organisatoriskt sett tillhöra Sektion Massa samt Sektion Lut & Kraft, och rapportera till respektive Sektionschef. Processteknikern inom Sektion Massa stöttar även Sektion Renseri.

Som processtekniker kommer Du arbeta med säkerhetsrelaterade frågor, driftsinstruktioner samt personaladministrativa frågor och vara en viktig länk i arbetet med att förbättra det långsiktiga säkerhetsarbetet. Tillsammans säkerställer vi en säker arbetsmiljö med god stämning och hög driftstillgänglighet!

Om tjänsten 
I rollen som processtekniker ingår att säkerställa att ansvarsområdet når sina mål gällande arbetsmiljö, miljö, produktion och kvalitet. Du arbetar dagligen tätt tillsammans med produktionsledare, sektionschefer, driftstekniker och processoperatörer samt din befattningskollega. Du ansvarar för praktiskt genomförande av skyddsronder inom din sektion samt driver framtagning och implementering av nya driftinstruktioner, rutiner och säkerhetsinstruktioner. Du arbetar med långsiktiga bemanningsplaner och stöder sektionschefer i avdelningens arbete med långsiktig kompetensutveckling.

I tjänsten ingår att ta fram förslag vid nyrekrytering och stötta produktionsledarna administrativt vid bl a rehabilitering. Du arbetar även med att ta fram introduktions- och utbildningsprogram. Hantering av olika personaladministrativa system såsom Medvind och Competence Tool ingår.

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller likvärdig erfarenhet inom produktion eller processindustri. Förutom teknik är ytterligare utbildning eller bakgrund inom arbetsledande funktion, HR/Personal eller liknande meriterande för tjänsten. Som person är du tydlig i ditt sätt att kommunicera och du har hög integritet för att klara av att hantera olika typer av personalärenden. Du är välorganiserad och duktig på att planera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i befattningen behöver du vara initiativtagande och självgående.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga! Du brinner för att utveckla såväl teknik som personal. Befattningen ställer höga krav på förmåga till kommunikation och samarbete och du gillar att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål.

Publicerad den

18-01-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis