Inaktiv platsannons

Blivande mäklare till Nyköping/ Oxelösund

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Nyköping och Oxelösund är stolta att vara en av Nyköping/Oxelösunds ledande aktörer och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.

Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik. 

Nu söker vi dig med målet att bli Fastighetsmäklare hos oss i Nyköping/Oxelösund. För rätt person kan vi investera i en uppdragsutbildning motsvarande 120hp för att du ska utbilda dig och därefter arbeta som mäklare.

Om utbildningen
Utbildningen, via Företagsekonomiska Institutet (FEI) i samarbete med Högskolan Väst, är en uppdragsutbildning på 120 högskolepoäng som är anpassad efter fastighetsmäklarinspektionens krav på teoretiska studier.

Studierna sker med FEI-Flex, en utbildningsmodell som ger både dig och vårt kontor en hög nivå av valfrihet. Du kan till exempel välja om du vill läsa på plats i Stockholm, Malmö eller Göteborg eller helt på distans. Du kan med andra ord gå utbildningen var du än befinner dig.

Om dig
Du är driven och nyfiken och du ser en möjlighet i att arbeta hos Sveriges största fastighetsmäklare. Du kommer att få ta del av de kontakter och möjligheter till utbildning och vidareutveckling som finns hos oss.

Som person är du målinriktad, lyhörd och engagerad – egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss.

Vi vet redan att du har drivkraften men utöver det ser vi gärna att:

  • Du har minst ett par års arbetserfarenhet.
  • Du har en bakgrund inom försäljning eller liknande.
  • Vi rekommenderar att du har allmän behörighet för högskolestudier, men det är inget krav.
  • Du har en grundläggande studievana (så du klarar av att arbeta och studera samtidigt) då utbildning är på distans och kräver självdisciplin.
  • Ditt självklara mål är att bli fastighetsmäklare.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oxelösund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oxelösund | Heltidsjobb (förstajobb)