Lediga jobb i Oxelösund

Just nu finns 14 lediga jobb i Oxelösund.

Letar du efter lediga jobb i Oxelösund? Denna skärgårdspärla rymmer flera lediga annonser som vi tror kan passa dig. Så om du älskar att spendera dina somrar på sjön och dina vintrar på isen, kommer Oxelösund passa dig utmärkt! Ett stenkast bort har du även Nyköping, där du kan hänga, när du har tid över för shopping. Du kan även besöka Nyköpings slott eller hamn om du har tid över för en dagsutflykt. Nedan finner du alla lediga jobb i Oxelösund. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Stort lycka till!


Lediga jobb inom Marknadsförings/PR i Oxelösund

Är du ute efter roliga jobb inom marknadsföring/PR i Oxelösund? Lämpligt nog har vi samlat alla lediga vakanser på ett och samma ställe, för att du enkelt ska hitta ett jobb som passar dig. Inom marknadsföring och PR är det vanligt att man får svara på enkäter eller marknadsundersökningar. Din åsikter spelar stor roll för företag och det finns ett flertal företag som faktiskt betalar dig, i pengar eller presentkort, för dina tankar kring bland annat vissa tjänster, sociala medier och handel. För dig som student, passar samtliga jobb utmärkt när du behöver extrapengar. Sök in till de lediga jobben inom marknadsföring/PR i Oxelösund!

Lediga jobb inom Marknadsförings/PR i Oxelösund

Lediga jobb inom Omvårdnad i Oxelösund

Just nu har vi flera lediga jobb inom Omvårdnad i Oxelösund. Är du en djurälskare kanske djurpassning kommer vara något för dig? Tänk att ta hand om katter och hundar, faktiskt också kan vara ett jobb man får betalt?! Vilken dröm eller hur? Om du istället gillar att ta hand om fantasifulla barn, kan du ansöka jobb som barnvakt eller nanny. En vanlig jobbdag skulle kunna innebära att du hämtar barnen från dagis eller skolan, för att sedan leka med dem eller hjälpa till med läxor. Både djurpassning och att vara barnvakt är mycket givande jobb som kommer ge dig god erfarenhet att ta med dig ut i arbetslivet. Skicka in din ansökan till de lediga jobben inom omvårdnad i Oxelösund!

Lediga jobb inom Omvårdnad i Oxelösund

Mer information

Svensktalande Game Presenter sökes till Malta

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba med kundtjänst i historiska Grekland

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning