Inaktiv platsannons

Team Lead Central Finance i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Om rollen
Central Finance team utökas och därför söker vi nu en Team Lead med passion för service och affärer. I funktionen Central Finance arbetar idag sex kvalificerade medarbetare med ansvar för olika expertområden inom ekonomistyrning och bokslutsarbete. Central Finance utgör i sin tur en del av ISS Sveriges Finance organisation som även omfattar områden som Legal, Payroll, IT, Procurement, Risk och Financial Planning/BC.

I rollen som Team Lead Central Finance tar du en nyckelposition inom finansfunktionen i ett av Sveriges största tjänsteföretag.

En stor del av uppdraget är att fungera som stöd för teamet i det dagliga arbetet. Konkret innebär det att du bistår med redovisningskompetens, prioriterar, leder och fördelar uppgifter samt motiverar och engagerar medarbetarna inom Central Finance. Därtill arbetar du själv med rapportering och analys som paketeras i tydliga presentationer och beslutsunderlag till bolagets C-nivå. Moment av Corporate Controlling ingår i rollen. 

Rollen är placerad vid ISS moderna aktivitetsbaserade huvudkontor vid Liljeholmen i Stockholm och rapporterar till Chef Central Finance.

Utbyte och samarbete med ISS internationella organisation förekommer. Resor i arbetet är normalt förlagda inom Sverige samt till övriga nordiska länder.

Vem vi söker
På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

För rollen som Team Lead Central Finance krävs gedigen redovisningskompetens och god yrkesmässig vana att arbeta i större internationella organisationer med höga krav på kvalitet i leveranser, ofta med korta deadlines. Du har erfarenhet av Swedish GAAP, IFRS, skatt och momsfrågor. Du har även god vana av att arbeta projektorienterat. Troligen har du en bakgrund från någon av de större redovisningsfirmorna. Linjeerfarenhet utöver det är meriterande. Tidigare formellt chefsansvar är inget krav då den aktuella rollen inte bär det formella personalansvaret för medarbetarna. Erfarenhet som team leader, gruppchef, koordinator eller konsultchef är relevant.

Som person är du helt trygg i din redovisningskompetens och trivs inom Finance. Därtill är du genuint intresserad av att utvecklas i din ledarroll med ambitionen att ta ett större formellt ledaruppdrag inom den närmare framtiden. Din integritet och kompetens gör att du navigerar säkert i en miljö med många intressenter och starka människor. Du är analytisk och har god förmåga att kommunicera med andra. Ditt ledarskap är inkluderande och engagerande.   

Du har akademisk examen inom ekonomi/finans och arbetar obehindrat på engelska. Meriterande med vana av Oracle och Cognos/TM1 samt Navision. Självklart är du helt trygg i att använda Excel och övriga MS Office program. 

För att nå visionen – The world’s greatest Service organization, krävs ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organization. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som Team Lead Central Finance kommer du att verka i centrum av den finansiella funktionen i ett av Sveriges största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB,  

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult/Partner Peter Palmqvist, 070 570 82 82 . Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge det ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej