Inaktiv platsannons

Kock till militärrestaurang Laxen Halmstad Garnison

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock! 
Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag . Vi tillämpar årsarbetstid.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurang eller liknande samt några års yrkeserfarenhet som kock. Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett högt tempo och som tycker att förändringar är positivt. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och har god datorvana. Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i team där du får bidra med din kunskap och ta stort ansvar. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Om militärrestaurangen Laxen
Restaurang Laxen serverar dagligen frukost, lunch, middag och kvällsmål i vår restaurang på Halmstad Garnison. Vi är en restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett grönare alternativ kombinerat med den mer traditionella maten och utbudet. Konferensbeställningar, representationsluncher och middagar förekommer frekvent där vi strävar efter att servera den perfekta måltiden. Inom området bedriver vi även kiosk- café och mässverksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team om glada kollegor!
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Maria Lundberg. Mail   Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-09-02. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Restaurang | Deltidsjobb