Inaktiv platsannons

Spöken och väsen sökes till Halloween i Furuvik i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

När de kyliga höstvindarna drar in över Furuvik så öppnar parken upp portarna för Halloween. Vinande karuseller och snurrande spel ska dela parken tillsammans med luriga häxor, spöken och andra väsen i en park som vi klätt om till Halloweenskrud.

Vill du vara med oss i höst och ge våra besökare en upplevelse i världsklass? Då är detta något för dig!

Vi söker dig som vill skådespela som spöke, häxa eller väsen någonstans i parkens kusliga vrår. Precis som förra året kommer Familjen Sjöskum att återvända till den hemsökta Kaptensgården och likaså kommer våra häxor att skrattandes ta sig runt bland parkens gäster. Även en nyhet intar parken, men detta får ännu ligga begravt bland spindlarnas väv.

Vi söker dig som älskar att skådespela och att improvisera. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av just skådespeleri samt är kunnig att sminka för teater. Självklart ska du även tycka att det bästa som finns är att överraska, skrämmas och skoja med din publik.

Parken håller öppet 26-27 oktober samt 31 oktober-3 november och vi ser gärna att du kan jobba de flesta av dessa dagar. Arbetstiden är förlagd dagtid, med starttid strax innan parken öppnar samt strax efter parken stänger.

Är du den vi söker? Rysligt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb