Inaktiv platsannons

IT - PEDAGOG SYNCENTRALEN - Stockholm

Om tjänsten

Tjänsten ligger under segmentet Healthcare och är placerad på Stockholms Syncentral. Sodexo AB 's ambition är att genom Quality of Life arbeta för kompetens, kvalitet och nöjda patienter, samverkanspartners och kunder. På Syncentralen arbetar ca 70 personer med rehabilitering och habilitering av personer i alla åldrar med synnedsättning eller blindhet. Vi är organiserade i åldersindelade team och vi finns i moderna lokaler centralt vid Fridhemsplan.

Vi söker nu en IT-pedagog till Stockholms Syncentral
 
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kommer till större delen att vara placerad i barn- och ungdomsteamet för arbete med målgruppen barn med svår synnedsättning/blindhet, 0-20 år. I barn- och ungdomsteamet arbetar vi i tvärprofessionella arbetslag och de insatser vi gör planeras och genomförs både enskilt och i nära samarbete med andra professioner såsom, synpedagoger, fysioterapeut, optiker, psykolog och kurator. Vårt arbete är flexibelt vilket innebär att vi tar emot besök på Stockholms Syncentral såväl som i barnets närmiljö som förskola, skola och i hemmet. Insatser kan ges både individuellt och i grupp.

I arbetet ingår bland annat kartläggningar av vilka anpassningar som barnet/ungdomen behöver, hjälpmedelsförskrivning samt utbildning av förskrivet hjälpmedel till barnet, skolpersonal och vårdnadshavare. Du ansvarar för att följa upp och utvärdera insatserna samt att dokumentera i journalsystemet Take Care. Arbetet innefattar mycket samverkan internt, samt externt med andra närliggande verksamheter såsom KommSyn, Specialpedagogiska skolmyndigheten, kommuner och landsting. Arbetet ställer krav på pedagogisk kompetens, kommunikation, bemötande, samarbetsförmåga och tekniskt kunnande.


Kvalifikationer
Vi söker dig med IT-kompetens samt pedagogisk utbildning, eller motsvarande erfarenheter av pedagogiskt arbete med barn/ungdomar med synnedsättning.

  • Du har goda kunskaper om tekniska hjälpmedel för personer med synnedsättning såsom punktdisplayer och skärmläsare
  • Du har goda kunskaper inom tillgängliga lösningar och möjligheter med ny teknik så som Surfplattor och smartphones
  • Du har goda kunskaper i Windows/Office, Moln/lagringstjänster samt olika typer av skolplattformar etc.
  • Du trivs med att arbeta i team i nära samarbete med dina kollegor
  • Du kan självständigt planera och genomföra ditt patientarbete
  • Du har lätt att kommunicera med personer i alla åldrar, samt har en känsla för professionellt bemötande
  • Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
  • Du är en person med nyfikenhet och engagemang som har förmågan att se lösningar istället för hinder

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig;
Ett mångsidigt, stimulerande och utmanande arbete med många trevliga och kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att själv påverka och utveckla din tjänst tillsammans med chef och arbetskamrater.

Anställningsform och arbetstider;
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Ha du frågor kontakta:
Lena Salomonsson, chef barn- och ungdomsteamet lena.salomonsson@sodexo.com 08-57885733
Eva Karlström, enhetschef Stockholms syncentral eva.karlstrom@sodexo.com 08-57883701
Ylva Lagerstedt, IT-pedagog Stockholms syncentral ylva.lagerstedt@sodexo.com 08-57885677
 
Vi vill ha din ansökan senast 20 september 2019

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3526&rmlang=SE

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb