Inaktiv platsannons

Konferens- och cateringvärd/värdinna, Stockholm Globen

Om tjänsten

Du kommer att ha en viktig roll i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande till såväl våra konferens- och cateringgäster som övriga besökare och anställda i fastigheten.

Du gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar allt från det personliga mötet med kunden till administrativa uppgifter i olika system. Att vara med från början och skapa ett gemensamt team på plats där fördelningen av arbetsuppgifter inte är klar är något du tycker är en positiv utmaning.

Dina arbetsuppgifter

Som konferens- och cateringvärd/värdinna kommer du ansvara för hela beställningskedjan från beställning till uppdukning och avdukning av frukost, fika, lunch m.m.

  • Tätt samarbete med olika cateringleverantörer
  • Ta emot leveranserna och säkerställa att den stämmer med beställningen
  • Leverera till beställd plats
  • Dukning och iordningsställande före- och efter leverans
  • Samverka med andra servicetjänster
  • Vara behjälplig med cateringbeställningar

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är Konferens- och cateringvärd/värdinna, men att du förväntas i viss utsträckning vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Vi söker dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och inte är prestigefull vad gäller att ta tag i andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer/krav

Du är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift och du kan hantera engelska. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningarna är tillsvidare med inledande provanställning, på heltid, 40 tim per vecka måndag - fredag dagtid.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb