Inaktiv platsannons

Chaufför B-kort, Uppsala och Gävle

Om tjänsten

Vi söker en chaufför för distribution av mat i Uppsala och Gävle med omnejd. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. 

Vem är du?

Du bör vara stresstålig och ha en god fysik då vi hanterar mycket gods. Tunga lyft förekommer. Du tycker om att ta eget ansvar och att vara social då arbetet till stor del består av att leverera hem mat till kunderna i deras hem.

 Kvalifikationer

  • Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

 Meriterande

  • Lokalkännedom Uppsala och Gävle
  • C-kort
  • Sparsam körning

 

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

Ett stimulerande och utmanande arbete med mycket kundkontakt. Du får många trevliga och kompetenta kollegor. Sodexo är ett företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

Anställningsform och arbetstider:

Heltid/Dagtid   06,00-17,00

Provanställning tillämpas

Har du frågor kontakta: Helena Blixt  helena.blixt@sodexo.com

Facklig representant: Annelie Ellebo  annelie.ellebo@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 22 November 2019

Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3597&rmlang=SE

Publicerad den

05-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis